Bezig met laden.
Een moment aub.

> Projecten
X
>
<

Energiebesparing Stichting Het Zeeuwse Landschap

Het Zeeuwse Landschap maakt zorg voor de natuur mede waar door 25% gasbesparing in zijn kantoor en per saldo elektriciteit terug te leveren aan het openbare net.

Dit kantoorgebouw, voormalig Proefstation voor de Fruitteelt, was in 2006 in opdracht van Het Zeeuwse Landschap gerenoveerd en van nieuwe installaties voorzien. In 2012 heeft Dubourgraaf van het gebouw en de installaties een maatwerk EPU rapport gemaakt. Vervolgens heeft Dubourgraaf de Cv installatie ingeregeld en de buizen op zolder geïsoleerd. De regeling van de Cv installatie is aangepast om zuinig en comfortabel te kunnen stoken.

Gerealiseerde gasbesparing: 25%. Door derden is er een forse PV installatie op het dak gelegd. Daardoor is het gebouw elektrisch vrijwel zelfvoorzienend. Een prima prestatie van Het Zeeuwse Landschap als milieu aardige organisatie!!

Opdrachtgever Stichting Het Zeeuwse Landschap www.hetzeeuwselandschap.nl
Project Inregelen van de CV installatie en isoleren van de CV buizen in kantoor Zeeuwse Landschap in Wilhelminadorp
Rol Dubourgraaf Maken van een maatwerkadvies over de beste toe te passen energiebesparende maatregelen en het uitvoeren van CV tuning en isoleren van de CV buizen op zolder