Bezig met laden.
Een moment aub.

> Diensten

U wilt van het gas af? Een gebouw met een goed binnenklimaat? Een goed comfort? Lage energiekosten? Dan kan Dubourgraaf u daarmee helpen.

Dubourgraaf vertaalt uw wensen in een ontwerp van de energiehuishouding en de bijpassende installaties. In nieuwbouw van huizen, woongebouwen, scholen, kantoren en multifunctionele gebouwen.

> Nieuwbouw
Idealiter staat Dubourgraaf, samen met de architect, aan het begin van de ontwerpcyclus. Omdat wij verstand hebben van de driehoek gebouw-installaties-comfort/energiegebruik. Dubourgraaf's ambitie begint bij gebouwen Beter-dan-het-Bouwbesluit en reikt tot Energie Plus gebouwen. Dubourgraaf ontwerpt en begeleidt uw Passiefbouw en Breeam Outstanding.

> Bestaande gebouwen
Ook in bestaande gebouwen analyseert Dubourgraaf het energiegebruik, binnenklimaat en de installaties. Van maatwerkadvies tot en met het inregelen van Cv installaties. Dubourgraaf realisseert energiebesparingen tot wel 50%.

"Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, gemeenten, scholen, overheidsdiensten en particulieren die een zuiniger gebouw dan gebruikelijk willen, minstens zo comfortabel en vaak met een gezonder binnenklimaat."