Bezig met laden.
Een moment aub.

> Projecten
X
>
<

CV Tuning Provincie Zeeland

In 2011 kreeg Joep van de Ven van CV Tuning van de Provincie Zeeland de vraag of hij de prestaties van de CV installaties in 13 gebouwen aan en rond het Abdijplein in Middelburg kon onderzoeken.

Voor Joep alleen was dit een te omvangrijke opdracht, hij heeft Dubourgraaf gevraagd te helpen, we hebben in het verleden al meer projecten met goed resultaat samen uitgevoerd (cursussen georganiseerd voor monteurs, gebouwen ingeregeld). Na het onderzoek, dat uitwees dat er behoorlijke gasbesparingen en comfortverbeteringen mogelijk waren, heeft de Provincie opdracht verstrekt om de installaties in te regelen.

We zijn daar samen weken bezig geweest en hebben de fantastische gebouwen van de donkerste kelders tot de stoffigste zolders doorkruist met onze mijnwerkerslampjes en instelgereedschappen. In de hele levensduur van de installaties waren ze nog nooit goed ingeregeld. Al tijdens het werk kregen we van medewerkers van de Provincie duimen omhoog omdat het eindelijk behaaglijk was op hun werkplek!

Opdrachtgever CV Tuning, Nijmegen www.cvtuning.nl
Project Inregelen van alle CV installaties van de gebouwen van de Provincie Zeeland rond het Abdijplein in Middelburg
Rol Dubourgraaf In tekening brengen van alle CV installaties en meehelpen met inregelen onder leiding van Joep van de Ven van CV Tuning uit Nijmegen